Hawking Healthcare Technology

Hawking Healthcare Technology ontwikkelt software voor de geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg, gehandicaptenzorg, zorgverzekeraars en overheden van over de hele wereld. Onze applicaties zijn gemaakt om het monitoren van behandelingen efficiënter, overzichtelijker en uitgebreider te maken, dankzij een modern ontwerp van de gebruikersinterface en het gebruik van slimme toepassingen. Deze tools geven onder andere inzicht in de veiligheid en effectiviteit van de meest uiteenlopende behandelprogramma's.

Op basis van de gegevens die onze toepassingen genereren, wordt het aanpassen van bestaande behandelingen eenvoudiger en resultaatgerichter. De combinatie van gegevens en slimme technologie (kunstmatige intelligentie) stelt zorgverleners in staat hypergepersonaliseerde behandelingen voor hun patiënten te ontwikkelen.

Door gegevens van ambulante en klinische behandelingen te vertalen naar real-time dashboards willen we de behandeleffectiviteit aanzienlijk verhogen. Daarnaast bieden de toepassingen volledige transparantie over effectiviteit van behandelingen aan verzekeraars en overheid. 

Meer weten?

Voor meer informatie over Hawking Healthcare Technology gaat u naar de website of belt u met +31 (0)85 076 3000.

Naar de site