Yes We Can Clinics

Yes We Can Clinics (YWCC) is in 2010 opgericht door Jan Willem Poot. Het is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest succesvolle jeugdklinieken van de wereld en behandelt jaarlijks bijna duizend jongeren (fellows) van 13 t/m 27 jaar met psychische problemen, verslavingen en gedragsproblemen, én hun families. Veel van de fellows die YWCC behandelt, zijn op andere plekken in de zorg volledig vastgelopen. Als niets meer werkt, is YWCC voor veel jongeren en hun ouders en verzorgers het keerpunt in hun leven.

YWCC biedt een klinische behandeling aan in de kliniek met ruim 165 bedden in Hilvarenbeek en een intensieve dagbehandeling in Eindhoven. Synchroon hieraan krijgen de (bonus)ouders/verzorgers en naasten een uitgebreid familieprogramma. Na de behandelingen volgt een uitgebreid nazorgprogramma voor zowel de jongeren als de ouders. Deze methode is erg effectief: na een behandeling bij YWCC heeft ruim 74% van de jongeren geen specialistische zorg meer nodig. 

Meer weten?

Bezoek de website van Yes We Can Clinics om meer te lezen over onze unieke behandelmethode, verhalen van onze fellows en de kliniek.

Naar de site