Yes We Can Youth Clinics

Yes We Can Youth Clinics (YWCYC) is dé internationale kliniek voor jongeren en jongvolwassenen (fellows) van 13 tot en met 25 jaar, die worstelen met psychische problemen, verslavingen en gedragsproblemen. In de kliniek worden doorlopend 20 jongeren van over de hele wereld tegelijkertijd behandeld. Ze volgen een intensief programma waarin ze leren hun probleem te erkennen, om hulp te vragen en hun probleem aan te pakken. Na de behandeling in de kliniek volgt een op maat gemaakt nazorgprogramma. Ouders en/of verzorgers van de fellow volgen gedurende de behandeling hun eigen programma.

Tijdens de behandeling staan psychiaters, psychologen, jongerencoaches, ervaringsdeskundige counselors, verpleegkundigen, housekeeping, onze eigen keukencrew en facilitaire dienst dag en nacht klaar om deze jongeren én hun families weer een mooi leven te geven.  

Meer weten?

Voor meer informatie over onze unieke behandelmethode, ervaringen van jongeren en hun ouders en nog veel meer kunt u een kijkje nemen op onze website.

Naar de website